Västanfjärds Pensionärsförening

Här kan alla skriva en Artikel

Tips om sysselsättning!

Hej alla medlemmar som går hemma och har tråkigt. Vår verksamhet ligger ju som bekant nere, men ett litet tips vad man bla kan ägna sig åt vill jag ändå komma med. 

Boule är ju ett spel där man på en plan är flera spelare samtidigt. Tyvärr tillåter inte våra myndigheter att vi samlas samtidigt så många på samma ställe. Men man kan med fördel spela eller träna för sig själv på egen gårdsplan. Då kan man i främsta hand träna upp sig för att kunna träffa motståndarens kulor. 

Det här var något som var ock en kanske kan prova på när vädret det tillåter. Sen när världen åter blir normal, kör vi förstås igen igång med sedvanlig träning.

DigiStoff Gäst
23.03.2020 kl. 15:09

Boule i Bjärkas 13.9.2018

Västanfjärds Pensionärsförening

Publicerat av Gunnar Ölander · 13 september kl. 18:20 · 

Kimito och Västanfjärds pensionärer har drabbat samman i en lekfull kamp i Boule. Vädret var bra och humöret på topp när de 6 lagen med växlande framgång svingade sina klot. Kimitoborna var tydligen en aning ovana med banorna i Bjärkas, vilket syntes i resultatet, Västanfjärds lag 1 visade sig vara bäst för dagen.

Resultat från dagens spel

 

 

DigiStoff Gäst
15.09.2018 kl. 17:04
23.11.2018 18:15

Jag tycker det är mycket viktigt att kommunen håller igång olika servicepunkter i periferin och inte bara koncentrerar sig till "ett centrum" utväckla de olika servicepunkterna och understöd den sociala verksamhetwn så att alla har ett vardagsrum nära sig.

...jag är uppväxt i Västanfjärd med ett ljuvligt bibliotek som även förde samman bysborna
Läs mera
19.11.2018 18:53

Prioritera enligt uttalad strategi #1

Borde inte verksamhetsprioriteringen ”... i första hand riktas på sådana funktioner som
kvarstår i kommunens verksamhet efter vårdreformen” t.ex. bildning? (Budget 2018 sidan 3).  Läs mera